Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Takımı Genç ISTAC Özel Ödülünü Kazandı

tahkimaybu

İstanbul Tahkim Merkezi tarafından düzenlenen “Geleceğin Tahkim Avukatı” yarışmasında Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Takımı “Genç ISTAC Özel Ödülünü” kazandı.

ISTAC tarafından 29-30 Nisan 2017 tarihlerinde birincisi düzenlenen “Geleceğin Tahkim Avukatı” yarışmasına Türkiye geneli Hukuk Fakültelerinden 42 takım’da 230 öğrenci yarıştı. Yapılan yarışmalar neticesinde öncelikle ilk sekize girmeyi başaran Hukuk Takımımız başarılı performansı neticesinde “ISTAC Özel Ödülünü” almıştır.

Hukuk Fakültemiz öğrencileri Dilek Yumurtacı, Ebru Kalpaklı, Elif Nur Kamışlık, Ümran Hakverdi, Yağız Şengüler ve Mehmet Zahid Yener’den oluşan takımımıza araştırmacı olarak Ahmet Faruk Özbek, Burak Karakoç, Gamze Sarıdağ ve Kübra Şahin destek oldu.