İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Kalite Çalıştayı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde Kalite Çalıştayı 12 Mayıs 2017 tarihinde Esenboğa Külliyemizde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Metin Doğan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Fatih Uşan, Kalite’den Sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Orçan, akademik ve idari personelin katıldığı çalıştayda konuşmaların ardından, AYBÜ Kalite Kurulu Bilgi ve Anket Sistemi Çalışma Grubunun hazırlamış olduğu memnuniyet anketlerinin bir uygulaması yapıldı.