Siyasal Söyleşiler -1-

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ

SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ

SİYASAL SÖYLEŞİLER DİZİSİ BAŞLIYOR!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından organize edilen “Siyasal Söyleşiler Dizisi”, 2015 yılı itibarıyla başlıyor. Konuşmaları, çalışmaları ve uygulamaları ile Türkiye’nin siyasal hayatına doğrudan ya da dolaylı olarak etki eden, ülkenin entelektüel birikimine katkıda bulunan akademisyen, düşünür, siyasetçi, akademi kökenli bürokrat ve gazetecilerin davet edileceği söyleşi dizileri, her ayın ilk haftası Salı günü, Üniversitemizin Cinnah Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

Genelde Sosyal Bilimler, özelde ise siyasal bilgiler bağlamında yer alabilecek tarihsel ve güncel tartışma konularının davet edilen konuklarla ele alınacağı “Siyasal Söyleşiler” in fakültemizde, entelektüel açıdan heyecan uyandıran, canlı, özgür ve katılımcı bir diyalog ortamı yaratmasını amaçlıyoruz.

Prof. Dr. Burhanettin Duran  “Siyasal Söyleşiler Dizisi”nin ilk konuğu olacaktır. Ocak ayının ilk haftası Salı günü (06/01/2015) bizlerle birlikte olacak Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları (SETA) Vakfı Genel Koordinatörü ve İstanbul Şehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Burhanettin Duran  “Türkiye’de İslami Hareketin Geleceği” başlıklı bir konuşma gerçekleştirecektir.

Geleneksel bir hale gelmesi hedefi ve arzusuyla başlattığımız “Siyasal Söyleşiler”e Fakültemizin ve Üniversitemizin bütün öğretim elemanları ve lisansüstü öğrencileri davetlidir.
Prof. Dr. Yılmaz Bingöl

Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı

Yer: Siyasal Bilgiler Fakültesi, Cinnah Yerleşkesi 6. kat Konferans Salonu

Not: Seminer sonrası kokteyl verilecektir.

Siyasal Söyleşiler -1-