14. Jinekolojik Onkoloji Kongresi

19-23 Kasım 2014 tarihinde Jinekolojik Onkoloji Derneği tarafından düzenlenen 14. Ulusal Jinekolojik Onkoloji Kongresi Antalya’da gerçekleştirilmiştir. Hemşirelik Sempozyumu Kongre Başkanlığını üniversitemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Gül PINAR ve Başkent Üniversitesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ziyafet UĞURLU, Kongre Sekreteryası görevini de üniversitemiz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Sevil ŞAHİN ve Yrd. Doç. Dr. Sena KAPLAN yapmıştır. Kongre düzenleme kurulunda üniversitemiz araştırma görevlilerinden Halime ABAY, Ayşe AKALIN ve Sibel PEKSOY yer almış olup, kongre sunuculuğunu Arş. Gör. Sibel PEKSOY yapmıştır. Üniversitemiz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Birgül ÖZKAN kongreye “Kanser Hastaları ve Aileleri İçin Yapılandırılmış Psiko-Eğitimsel ve Psiko-Sosyal Müdahaleler” isimli konuşması ile katılmıştır.