Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 1. Sınıf Öğrencilerimize Oryantasyon Eğitimi Verildi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, hemşirelik 1. sınıf öğrencileri için 13 Ekim 2014 tarihinde Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda “Oryantasyon Programı” düzenlemiştir. Sunuculuğunu Arş.Gör. Kübra YILMAZ’ın yaptığı Oryantasyon Programı’nda, Hemşirelik Bölüm Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Ebru EREK KAZAN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. S. Yavuz SANİSOĞLU’nun açılış konuşmalarının ardından Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Enver VEREP, Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü İrfan PURTUL ve Kütüphane ve Dökümantasyon Dairesi Başkanlığı Veri Tabanı Sorumlusu Fatma ŞEN öğrencilerimizi bilgilendirme amaçlı sunumlarını yapmışlardır.