Bayram Tatilini Ankara’da Geçiren Öğrencilerimizle Aile Sıcaklığında Bayramlaşma

BAYRAM TATİLİNİ ANKARA’DA GEÇİREN ÖĞRENCİLERİMİZLE AİLE SICAKLIĞINDA BAYRAMLAŞMA

Bayramın 4. gününde Üniversitemiz Etlik Yerleşkesinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı biriminin organizasyonuyla gerçekleştirilen kavurma ve pilav ikramlı bayramlaşma törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Metin DOĞAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet BARCA, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet AKKUŞ ve Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. İsmail ÇALIŞKAN, Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Yılmaz BİNGÖL, Üniversitemiz öğrenci kulüpleri ve sosyal faaliyetler koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Rahim AY  ve İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Harun ŞAHİN katıldı.

Sayın Rektörümüz, programda yaptığı konuşmada, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi olarak öğrencilerimize aile ortamı sıcaklığını sunmaya çalıştıklarını belirtilerek, bayramda ailelerinin yanında olamayan öğrencilerle birlikte olmanın huzur ve neşesi içinde programa katılan herkesin bayramını tebrik etti.   İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Harun ŞAHİN, “Kurbanın Dindeki yeri ve Toplumsal Yaşantıdaki Önemi” konulu bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra  Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğrencisi Ali KORKMAZ, Maliye Bölümü öğrencisi Ogulgerek AMANGELDİYEVA ve Tıp Fakültesi öğrencisi Anila BARBULLUSHİ  tarafından yapılan konuşmalarda, düzenlenen bu organizasyon sayesinde aileleriyle birlikte olamayan öğrenciler için aile yakınlığını ve yalnız olmadıklarını hissettiren başta Sayın Rektörümüz olmak üzere emeği geçen tüm akademik ve idari kadroya şükran duygularını ifade ettiler. Yapılan konuşmaların ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Metin DOĞAN, üniversitemiz öğrencileriyle yakından ilgilenip tek tek sohbet etti.