Sayın Rektörümüz İslami İlimler Fakültesini Ziyaret Etti

SAYIN REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. METİN DOĞAN İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİNİ ZİYARET ETTİ

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Metin DOĞAN, akademik birim ziyaretleri kapsamında son ziyaretini İslami İlimler Fakültesine yaptı. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Üniversitemize tahsis edilen, İslami İlimler Fakültesi yeni dönemde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüreceği yeni binada incelemelerde bulunan Sayın Rektörümüz ardından Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akkuş ve İslami İlimler öğretim üyeleriyle üniversite ve fakültenin gelişimi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.