Üniversitemiz Merkez Kampüs İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Rektörümüz Prof. Dr. Metin DOĞAN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Fatih V. ÇELEBİ inşaat çalışmalarını yerinde denetlediler.

Öğrencilerimizin en kısa zamanda kampus ortamına kavuşması için inşaat çalışmalarının kesintisiz devam edeceğini ve planlanan süre içinde binaların ve çevre düzenlemenin bitirilmesi için üniversite yönetimi olarak tüm imkanların seferber edildiğini belirten Sayın Rektörümüz, “bir an evvel üniversitemizin Merkez Kampüsü inşaatını tamamlamak, akademik ve idari tüm birimlerimizle bir arada olacağımız bir ortama en kısa zamanda kavuşmak ve öğrencilerimizi en iyi şartlarda geleceğe hazırlamak için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.