Sayın Rektörümüz Üniversitemiz Öğrencilerine İftar Verdi

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Metin DOĞAN’ ın verdiği iftarda; Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Yavuz SANİSOĞLU ve Prof. Dr. Fatih Vehbi ÇELEBİ, Fakülte Dekanlarımız, Üniversitemiz Genel Sekreteri Suat CİHANGİR, Üniversitemiz Öğretim Üyeleri ve yoğun öğrenci katılımıyla bir araya gelindi. Üniversitemiz Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’ nın tasavvuf müziği eşliğinde yapılan yemekli toplantı sıcak bir ortamda geçti. Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Metin DOĞAN, gelecek eğitim öğretim yılında üniversitemizde gerçekleşecek olan yenilikler, yerleşkeler ve programlar hakkında bilgilendirme konuşması yaptı. Katılımcılara teşekkür eden Sayın Rektörümüz; tüm hedeflerinin Üniversitemizi öğrenci merkezli eğitimin hayata geçirildiği model bir üniversite yapmaya çalışmak olduğunu belirterek öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.