AYBÜ DİLMER Kapadokya’yı Gezdi

Üniversitemiz Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (DİLMER), Türkçe kursuna devam eden uluslararası öğrenciler için Kapadokya gezisi düzenlendi.

Gezi kapsamında öğrencilerimiz, Uçhisar Kalesi ve Güvercinlik Vadisi’nin ziyaretinden sonra, Kaymaklı Yeraltı Şehrine giderek burada yerin altına inşa edilmiş beş katlı şehri rehber eşliğinde gezdiler.

Uluslararası öğrencilerimiz Göreme Esentepe Ağaçaltı Panaroma’da muhteşem peribacaları manzarasını yukarıdan izledikten sonra Avanos’ta  çömlek yapımını hem izleme hem de deneme fırsatı buldular.