Yıl Sonu Değerlendirme ve İftar Programı Duyurusu

Rektörümüzce 08.06.2017 Perşembe günü Külliyemizde (400 Kişi İle sınırlı), 09.06.2017 Cuma günü ise Etlik 15 Temmuz Şehitleri Binamızda (300 Kişi İle Sınırlı), “Yıl Sonu Değerlendirme ve İftar Yemeği” verilecektir.

İftara başta Öğrenci Konseyi Başkanlığı (bütün temsilcileri ile), Kulüp Başkanları olmak üzere arzu eden öğrencilerimizle birlikte ilgili yerleşkelerdeki akademik birim amirleri, Fakülte/Yüksekokul Sekreteri ve Rektörlük İdari Birim Amirleri Katılacaktır.

Katılmak isteyenlerin 05.06.2017 Pazartesi mesai bitimine kadar Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına Ad Soyad, hangi tarihte katılacağı, fakülte, bilgilerini 1164 telefonuna veya ybusks@ybu.edu.tr e-posta adresine e-mail yolu ile yazdırmaları rica olunur.