Kırıkkale Üniversitesi – Felsefe Kulübü Konferansı

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. İbrahim TÜZER, Felsefe Kulübü’nün davetlisi olarak gittiği Kırıkkale Üniversitesi’nde, Bir Varoluş İmkânı Olarak Felsefe ve Edebiyat: Düşüne Düşüne Anlamlandırmakkonulu bir konferans vermiştir.

Kırıkkale Üniversitesi’nin Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ile Felsefe Bölümü öğrenci ve hocalarının büyük ilgi gösterdiği konferansta Tüzer, felsefe ve edebiyat ilişkisinden hareketle insanın varlık alanlarının neler olduğuna temas etmiş; sanat eseri ve felsefi metinlerin bu alanlara olan katkısı üzerinde durmuştur.