İSPANYA ‘EC2E2N-2 Plenary Meeting and ECTN Association General Assembly’ Toplantısı

Doç.Dr. Özen Özensoy Güler ve Yrd. Doç.Dr. Ender Şimşek önderliğinde 2012 yılında ECTN (European Chemistry Thematic Network) ağına üye olan üniversitemiz, bu yıl 23-26 Nisan 2014 tarihinde Madrid İspanya’da düzenlenen toplantısına ülkemizi ve üniversitemizi Yrd. Doç.Dr Ender Şimsek temsil etmiştir. ECTN thematic network ağı uluslararası platformda kimya, biyoloji, biyokimya ve tıp alanında 71 ülkenin dahil olduğu prestijli bir koordinasyon olup e-chem test, e-diploma gibi faaliyetlerle uluslarası olarak lisansüstü programlardan mezun olabilme şansı verebilmektedir. Üniversitemiz özellikle tıp ve temel bilimler alanında söz konusu network ağına üye olan ülkelerle Erasmus plus kapsamında 2015-2018 yılları arasında ikili anlaşmaları başlatıp 2016 yılında da bu network ağının toplantısına ev sahipliği yapmayı planlamaktadır.