Üniversitemiz Tüm Yönleriyle Çubuk ve Çevresi 2. Uluslararası Sempozyumu Gerçekleştirecek

Üniversitemiz ve Çubuk Belediyesi işbirliğinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek “Tüm Yönleriyle Çubuk ve Çevresi 2. Uluslararası Sempozyumu” için protokol anlaşması imzalandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Metin Doğan, Çubuk Belediyesi Başkanı Sayın Dr. Tuncay Acehan’ın sempozyum için imzaladığı protokolde; yerli ve uluslararası çok sayıda tarihçi ve uzman, 1402 Ankara Savaşı’nın bölge ve dünyadaki etkileri ile ilçenin doğal ve kültürel zenginliklerini başta olmak üzere birçok konuyu ele alacak.

Üniversitemiz Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. M. Fatih Uşan ile Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Orçan, Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeki Metin, Tarih Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Fatih Erkoçoğlu’nun hazır bulunduğu protokolde konuşma yapan Sayın Rektörümüz, birinci sempozyumda önemli sonuçlar elde edildiğini, ikinci sempozyumla konuların daha da derinlemesine ele alınacağını belirtti.

05-07 Ekim 2017 tarihlerinde Üniversitemiz Esenboğa Külliyesinde gerçekleştirilecek konferansta hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Tüm Yönleriyle Çubuk ve Çevresi 2. Uluslararası Sempozyumu 1 Tüm Yönleriyle Çubuk ve Çevresi 2. Uluslararası Sempozyumu 2 Tüm Yönleriyle Çubuk ve Çevresi 2. Uluslararası Sempozyumu 3 Tüm Yönleriyle Çubuk ve Çevresi 2. Uluslararası Sempozyumu 4 Tüm Yönleriyle Çubuk ve Çevresi 2. Uluslararası Sempozyumu 5 Tüm Yönleriyle Çubuk ve Çevresi 2. Uluslararası Sempozyumu 6