Modern Dünyada Kimlik İnşası ve Edebiyat

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Yeni Türk Edebiyatı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim TÜZER, 24 Ocak Akşamı Hamamönü Kabakçı Konağı’nda “Modern Dünyada Kimlik İnşası ve Edebiyat” konulu bir konferans vermiştir.
TOKFED (Tokat Dernekler Federasyonu) tarafından organize edilen konferansa üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda dinleyici katılmıştır. “Modern Dünya” ve “Kimlik” kavramlarını analitik bir yaklaşımla yorumlayan Tüzer, “Edebiyat”ın bu kavramlarla ilişkisi üzerine durmuş; kimi yazarlardan örnekler vererek kimlik inşasında edebi eserlerin fonsiyonunu ele almıştır.
Modern Dünyada Kimlik İnşası ve Edebiyat 1 Modern Dünyada Kimlik İnşası ve Edebiyat 2