Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Metin Doğan Hukuk Fakültesi’ ne Ziyarette Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Metin Doğan akademik birim ziyaretleri kapsamında bu hafta Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri ile bir araya geldi.

25 Aralık 2013 Çarşamba günü Hukuk Fakültesi’ nde Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Metin DOĞAN, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Fatih UŞAN, Dekan ve öğretim üyelerinin katılımıyla genel idari ve akademik konularda bilgi alışverişinde bulunmak maksadıyla geniş çaplı istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Bu toplantılar sayesinde Üniversitemiz bünyesindeki gelişim ve değişimi en yetkili makamdan öğrenme fırsatı bulan öğretim üyelerimiz, her konuda dilek ve temennilerini direkt olarak Sayın rektörümüze iletme şansına sahip olmaktan da gayet memnun olduklarını dile getirdiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Metin Doğan Hukuk Fakültesi’ ne Ziyarette Bulundu 1 Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Metin Doğan Hukuk Fakültesi’ ne Ziyarette Bulundu 2 Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Metin Doğan Hukuk Fakültesi’ ne Ziyarette Bulundu 3 Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Metin Doğan Hukuk Fakültesi’ ne Ziyarette Bulundu 4