Rektörümüz Siyasal Bilgiler Fakültesine Ziyarette Bulundu

Rektörümüz Prof.Dr. Sayın Metin Doğan Siyasal Bilgiler Fakültesine Ziyarette Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Metin Doğan’ ın akademik birim ziyaretleri kapsamında gerçekleştirdiği toplantıların bu haftaki durağı Siyasal Bilgiler Fakültesi oldu.

18 Ekim 2013 Çarşamba günü Siyasal Bilgiler Fakültesi’ nde Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Metin DOĞAN Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Fuat OĞUZ, Dekan Yardımcısı, Bölüm Başkanları ve öğretim üyelerinin katılımıyla genel idari ve akademik konularda bilgi alışverişinde bulunmak maksadıyla geniş çaplı istişare ve değerlendirme toplantıları gerçekleştirildi.

Sayın Rektörümüz Siyasal Bilgiler Fakültesi öğretim üyeleri ile iki ayrı toplantıda bir araya geldi. İlk toplantıda İktisat ve Maliye Bölümü, ikinci toplantıda ise Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğretim üyelerimiz ile samimi bir atmosferde geçen toplantılarda, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 2014-2018 Stratejik Planı’ nda belirlenen eksenler ve hedefler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.