Üniversitemiz ile Unıversıty Of Chester Arasında Ortak Lisans ve Yüksek Lisans Programı Anlaşması İmzalandı

Üniversitemiz ile Unıversıty Of Chester  Arasında Ortak Lisans ve Yüksek Lisans Programı Anlaşması İmzalandı

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Metin DOĞAN, Rektör Yardımcılarımız ; Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Abdullah ÇAVUŞOĞLU ve İşletme Fakültesi  Prof. Dr. Sayın Mehmet BARCA Chester  Üniversitesi ile çok yönlü ortaklık anlaşmaları imzalamak için İngiltere’ ye ziyarette bulundular. Üniversitemiz heyetine Chester Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. T.J. WHEELER, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Peter STOKES, Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. David BALSAMO, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Maureen WILKINS, Biyoloji Bilimleri Bölümü Başkanı Prof.  Dr.Andrew j. LAWRENCE ve Genel Sekreter Colin TAYLERSON eşlik ettiler.

Chester Üniversitesi İşletme Fakültesi ile ortak lisans programları, Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile ortak lisans Programı ve Yönetim ve Organizasyon ortak yüksek lisans programı açılması konusunda iki üniversite anlaşmaya vardı ve ilgili protokoller imzalandı. Protokol gereği 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren söz konusu programlara ÖSYM kanalıyla öğrenci alımına başlanacaktır.