Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ünlü’ye Araştırma Teşvik Ödülü

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ünlü, ODTÜ-Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Vakfı 2013 yılı Araştırma Teşvik Ödülü’nü kazandı

ODTÜ Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı, her yıl ulusal düzeyde bütün bilim alanlarını kapsayan ONUR, BİLİM, HİZMET, ARAŞTIRMA TEŞVİK, TEKNOLOJİ TEŞVİK ödülleri vermektedir.  Bu yıl “Parlar Vakfı Araştırma Teşvik Ödülü” almaya hak kazananlar arasında Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ünlü’ de bulunuyor. Sayın Hocamız, 19 Aralık 2013 Perşembe günü ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenecek törende ödülünü alacaktır.

Öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Sayın Mehmet Ünlü’ yü kutlar, başarılarının devamını dileriz.