Engelsiz YBU Topluluğu’ ndan Engelsiz Şenlik

Üniversitemiz  Engelsiz YBU Topluluğu tarafından engelli bilincini yerleştirmek engelli ve engelsiz bireylerin  bir arada zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla 3 Aralık 2013  Salı günü Yıldırım Beyazıt Üniversitemiz  Etlik Yerleşkesinde Engelsiz Şenlik düzenlenecektir.

Özel Saygı kurumları , Başkent Dost Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Yaman Şirinler Eğitim Kurumları’ nın katılımları ile gerçekleşecek olan şenlik 2 ayrı kısımdan oluşuyor.

11:00 – 14.00 saatleri arasında Engelli öğrencilerin el sanatlarını sergileyecekleri  sergi ve stantlar açılacak,

14:00- 17.00  saatleri arasında kurumlardan gelen engelli bireyler bir konser icra edecekler. Açılış Mehter Takımının gösterisi ile başlayacak olan program, zihinsel, bedensel, işitme ve görme engelli bireylerin ve Üniversitemiz öğrencilerinin vereceği bir konserle son bulacak.

Engelsiz YBU Topluluğu’ nun düzenlediği halka açık olan Engelsiz Şenlik Ankara Üniversitelerinde ilk olma özelliği taşıyor ve geleneksel olarak her yıl tekrarlanması düşünülüyor.

Engelsiz YBU Topluluğu’ ndan Engelsiz Şenlik 1 Engelsiz YBU Topluluğu’ ndan Engelsiz Şenlik 2