Sayın Rektörümüz 218. Üniversitelerarası Kurul Tolantısına Katıldı

REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. SAYIN METİN DOĞAN 218. ÜNİVERSİTELERARASI KURUL TOPLANTISINA KATILDI

Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 218. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

ESOGÜ’de iki gün süren Üniversitelerarası Kurul Toplantısı’nın açılışına; Vali Güngör Azim Tuna, Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Üniversitelerarası Kurul Başkanı Prof.Dr. Hasan İbicioğlu, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof.Dr. Metin Doğan ile çok sayıda üniversite rektörü ve davetli katıldı.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, sinevizyon perdesinden Eskişehir 2013 TDKB Ajansının yaptığı faaliyetler ve ESOGÜ tanıtım filmi gösterime girdi. Program daha sonra ESOGÜ Halk Müziği Topluluğunun söylemiş olduğu türküler ve halk oyunu ile devam etti.

Üniversitelerarası Kurul Başkanı Prof.Dr. Hasan İbicioğlu açılışta yaptığı konuşmada, üniversitelerde üretilen bilgilerin teknolojiye dönüştürülmesi gerektiğini söyledi. Kurul Başkanı İbicioğlu, 2023 hedeflerine ulaşılması için üretilen bilginin teknolojiye dönüşmesi gerektiğini kaydetti.

218. Üniversitelerarası Kurul Tolantısı 1 218. Üniversitelerarası Kurul Tolantısı 2 218. Üniversitelerarası Kurul Tolantısı 3 218. Üniversitelerarası Kurul Tolantısı 4 218. Üniversitelerarası Kurul Tolantısı 5 218. Üniversitelerarası Kurul Tolantısı 6 218. Üniversitelerarası Kurul Tolantısı 7 218. Üniversitelerarası Kurul Tolantısı 8 218. Üniversitelerarası Kurul Tolantısı 3