Rektörümüzün Akademik Birim Ziyaretleri Devam Ediyor

REKTÖRÜMÜZ PROF.DR. SAYIN METİN DOĞAN’ IN AKADEMİK BİRİM ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

   Rektörümüz Prof. Dr. Metin Doğan’ ın akademik birim ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Sayın Rektörümüz, 20 Kasım 2013 Çarşamba günü saat 15:00 da İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji,Doğu Dilleri ve Edebiyatları ile Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinde görev yapan Öğretim üyeleri ile bir araya geldi. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet KANKAL ve  Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa ORÇAN’ ın da hazır bulunduğu toplantı da Sayın Rektörümüz Üniversitemiz hakkındaki son gelişmeleri paylaştı. Bölümlerin ve öğretim üyelerinin tek tek sorunlarını, dileklerini ve temennilerini dinleyen Sayın Rektörümüz, Üniversite olarak eldeki imkanları en etkin şekilde kullanmaya özen gösterildiğini, dile getirilen talep ve temennilerin bizzat takipçisi olacağını ancak bunların realize edilmesi aşamasında Startejik planda ifade edilen önceliklerin dikkate alınacağını belirtti.

   Özellikle genç akademisyenlerimizi ve genel olarak tüm akademik personeli proje üretmeye  ve uluslar arası  organizasyonlara katılımlarını teşvik eden Sayın Rektörümüz, akademisyenlerimizin bu tür girişimlerini Üniversite olarak sonuna kadar desteklediklerini ifade etti.

Rektörümüzün Akademik Birim Ziyaretleri Devam Ediyor 1 Rektörümüzün Akademik Birim Ziyaretleri Devam Ediyor 2 Rektörümüzün Akademik Birim Ziyaretleri Devam Ediyor 3 Rektörümüzün Akademik Birim Ziyaretleri Devam Ediyor 4 Rektörümüzün Akademik Birim Ziyaretleri Devam Ediyor 5

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz