Slovakya Cumhuriyeti Büyükelçisi Rektörümüzü Ziyaret Etti

Slovakya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sayın Anna Turenicova, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Metin Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Sayın Rektörümüz, Üniversitemizin faaliyetleri hakkında Slovakya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sayın Anna Turenicova’ya bilgi verdi. Üniversitemiz ile Slovakya’da bulunan Üniversitelerin öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları ile ikili işbirliği imkanlarının görüşüldüğü toplantıda, Üniversitemiz ile Slovakya Üniversiteleri işbirliğinde düzenlenecek sempozyumların nitelikleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Slovakya Cumhuriyeti Büyükelçisi Rektörümüzü Ziyaret Etti 1 Slovakya Cumhuriyeti Büyükelçisi Rektörümüzü Ziyaret Etti 2 Slovakya Cumhuriyeti Büyükelçisi Rektörümüzü Ziyaret Etti 3