TOK 2013 – 15. Otomatik Kontrol Ulusal Toplantısı

26-28 Eylül 2013 tarihleri arasında, Malatya, İnönü Üniversitesinde düzenlenen TOK 2013 – Otomatik Kontrol Ulusal Toplantısına üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerimizden Doç. Dr. İlyas ÇANKAYA “MATLAB Sisotool Aracı ile Optimizasyon Temelli PID Denetleyici Tasarımı” başlıklı bildiri ile katılmış ve Kontrol Mühendisliğinde Eğitim ve Öğretim başlıklı oturumun oturum başkanlığını gerçekleştirmiştir. Ayrıca Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Hüseyin CANBOLAT “Hastanelerde Arşiv Düzenleyecek Bir Robot” başlıklı poster sunumu ile toplantı etkinliklerine katılmıştır.

TOK 2013 – 15. Otomatik Kontrol Ulusal Toplantısı 1 TOK 2013 – 15. Otomatik Kontrol Ulusal Toplantısı 2 TOK 2013 – 15. Otomatik Kontrol Ulusal Toplantısı 3