Üniversitemiz Öğretim Dönemine Zirveyle Başlıyor!

Üniversitemiz ile Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Eğitim Politikaları ve Araştırmaları Derneği’nin ortaklaşa olarak düzenledikleri “21. YÜZYIL DÜNYA ÇOCUK EĞİTİMİ ZİRVESİ: Çocuk Yetiştirme Kültürü ve Eğitiminde Yeni Arayışlar” programı 27 Eylül 2013 tarihinde Ankara MEB Şura Salonunda saat 10:00’da gerçekleştirilecektir. 29 Eylül 2013’de ise Ankara Başkent Öğretmenevinde 5 paralel oturumlu Çalıştay yapılacaktır.

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın açılış konuşmasıyla başlayacak olan Zirveye, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi AVCI, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma ŞAHİN, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Metin DOĞAN ve Eğitim Politikaları ve Araştırmaları Derneği Başkanı Mürşit AYBEK katılacaklardır. Ulusal ve uluslar arası,  alanında uzman yaklaşık 70 kişinin katkılarıyla gerçekleştirilecek

Detay için tıklayınız.