Anlaşmalı Üniversitemiz Güney Kore Hanyang Üniversitesi Öğrenci Değişimi

Akademik iş birliği kapsamında Üniversitemiz ile Güney Kore’nin başkenti Seul’de bulunan Hangyang Üniversitesi arasında imzalanan protokol gereği öğrenci değişimi yapılacaktır. Yapılan protokol, Mutabakat Zaptı (Memorandum of Understanding) olduğundan , eğitim görmek amacıyla Hanyang Üniversitesi’ne gidecek olan öğrencilerimiz eğitim ücretinden muaf tutulacak, ancak konaklama ve yaşam giderlerinden  kendileri  sorumlu olacaktır.

Değişim programına kayılmak isteyenler  son başvuru tarihi 15 Kasım 2013 tarihine kadar http://ezhub.hanyang.ac.kr/guest/haksa/exchgstureg/ExcLogin.jsp web sayfasından online başvuruda bulunabilirler. Başvuruda bulunan veya bulunmak isteyen adaylar ilgili dokümanları son başvuru tarihine kadar Dış İlişkiler Birim Koordinatörlüğü’ne teslim etmelidir.

Akademik programlar, konaklama ve Üniversite ile ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki İngilizce PDF metninden ulaşabilirsiniz.

2014 Öğrenci Değişim Kataloğu