Tüm Öğretim Üyeleri ve Öğrencilerimizin Dikkatine

Üniversitemiz bünyesinde 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı’nda derslere genel olarak 23 Eylül 2013 (Pazartesi) tarihinde başlanacaktır. Ancak;

• – 23 Eylül 2013 (Pazartesi) tarihinde Üniversitemiz Etlik Yerleşkesindeki Spor Salonunda Üniversitemize yeni kayıt yaptıran tüm öğrencilerimize web sayfamızda belirtilen program çerçevesinde Oryantasyon Eğitimi verilecektir.
  • – 23 Eylül Pazartesi 09.00-16.00 saatleri arasında Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürlüğü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi ve Dış İlişkiler Birimi Koordinatörlüğü tarafından faaliyet alanları ile ilgili Oryantasyon Eğitimi verilecektir.
  • – Oryantasyon Eğitimi programını müteakiben 24 Eylül 2013 Salı günü 10.00-12.00 saatleri arasında 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında yeni kayıt yaptırıp hazırlık sınıfı okuyacak öğrencilerimize Prof. Dr. Sinan Bayraktaroğlu Hocamız tarafından ‘Yabancı Dil Nasıl Öğrenilir? : İngilizceyi Öğrenmeyi Öğrenme’’ konulu açılış dersi verilecektir.
  • – Üniversitemiz Hukuk Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, ve İşletme Fakültesi’nde derslere 30 Eylül 2013( Pazartesi) tarihinde Cinnah Yerleşkemizde başlanacaktır.
  • – İslami ilimler Fakültesi öğrencilerinin Hazırlık Sınıfı eğitimleri 23 Eylül Pazartesi günü sabah 08.30 da Ulus yerleşkesinde (Hacı Bayram Mah., Hükümet Meydanı, Nu.:2 Ulus/ANKARA)  başlayacaktır
  •  – İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nde hazırlık okumayacak olan 1 inci sınıf öğrencilerimiz 23 Eylül 2013 Pazartesi gününden itibaren,   aynı Fakültenin diğer öğrencileri ise 25. 09. 2013 tarihinden itibaren Etlik Yerleşkemizde ders başı yapacaklardır.
  • – TIP-1. sınıf öğrencilerinin dersleri 26 Eylül 2013 Perşembe günü Bilkent Yerleşkesinde başlayacaktır.
  • – TIP – 2 inci sınıf,  Hemşirelik-1 inci sınıf, Hemşirelik-2 inci  sınıf  ve Hemşirelik-3 üncü sınıf öğrencileri ise,  derslere 30 Eylül 2013 Pazartesi günü Yaşamkent Yerleşkesinde başlayacaklardır.
  • – Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi 1 inci ve 2 inci sınıf öğrencileri 23 Eylül 2013 Pazartesi günü saat 08.30 itibarıyla ders başı yapacaklardır.

• 25-26-27 Eylül tarihlerinde ise Fakültelerimiz kendi web sayfalarında ilan ettikleri şekilde programlarını uygulayacaklardır.

* İşletme Fakültesi Oryantasyon Programı ve ders kayıt ekle-sil işlemleri Etlik yerleşkesi spor salonunda 25 Eylül Çarşamba günü 13:30 ‘da bütün 1. Sınıf öğrencilerimizin ve öğretim üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirilecektir.

• *  Hukuk Fakültesi Oryantasyon Eğitimi 26 Eylül 2013 Perşembe günü saat 10.00’da Etlik Yerleşkesi Spor Salonunda yapılacaktır.
  • * İslami İlimler Fakültesi Oryantasyon Eğitimi 25 Eylül Çarşamba günü 10.00-12.00 saatleri arasında Üniversitemiz Etlik Yerleşkesi Konferans Salonunda yapılacaktır.
  • * Tıp Fakültesi 1 inci sınıflarının Oryantasyon Eğitimi 25 Eylül Çarşamba günü saat 10.00 da Atatürk Eğitim-Araştırma Hastanesi’nde Yapılacaktır.
  • * Siyasal Bilgiler Fakültesi Oryantasyon Eğitimi 26 Eylül 2013 Perşembe günü 14.00-17.00 saatleri arasında Etlik Yerleşkemiz Spor salonunda yapılacaktır.
  • * Sağlık Bilimleri Fakültesi Oryantasyon Programı 25 Eylül 2013 Çarşamba günü 10.00 12.00 saatleri arasında Etlik Yerleşkesi Spor Salonunda yapılacaktır.
  • * Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’ne yeni kayıt yaptıran öğrenciler  23- 24 Eylül 2013 tarihlerinde Üniversitemiz web sayfasında ilan edildiği şekilde genel Oryantasyon Eğitimi ve açılış dersine katılacaklardır.

IFrameIFrameIFrameIFrameIFrameIFrame