Londra Üniversitesi’nde Moleküler Biyoloji Teknikleri Kurs Programı

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Kanser Biyolojisi Yüksek Lisans Programı öğrencilerinden  Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı’ndan Arş.Gör.Beyza Ecem ÖZ ve Arş.Gör.Emine TERZİ, Tıp Fakültesi Histoloji-Embriyoloji Anabilim Dalı’ndan Arş.Gör.Tuba ÖZDEMİR, 11-14 Haziran 2013 tarihleri arasında University College London-Birkbeck College’da gerçekleştirilen “Introduction to Molecular Biology Tecniques, Transfection and Functional Studies” adlı workshop’a katılmışlardır. 2012/13 QS Dünya Üniversiteler sıralamasında 4. olan University College London’da düzenlenen kurs programında İngiltere’nin farklı üniversitelerinden kursiyerlerin de olduğu 20 katılımcı arasında Türkiye’den katılan tek grup öğrencilerimiz olmuştur. Düzenlenen kurs programı sonucunda öğrencilerimize katılım sertifikaları verilmiştir.