Dünden Bugüne Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hemşirelik Bölümü

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünün 14 Mayıs 2013 de ” Hemşirelik Haftası Etkinlikleri” çerçevesinde bir kutlama programı düzenlendi. Öğrenciler tarafından hazırlanan programda konferansların yanı sıra başarılı öğrencilere teşekkür belgesi, tiyatro gösterisi ve müzikli eğlence düzenlendi. Programa öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programda açılış konuşmasını Öğretim Üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Sena Kaplan, öğrencilerimizden Fatma Nur Gültekin’in yaptığı Hemşirelik Haftası kutlama programında sunuculuğu öğrencilerimizden Belma Ay gerçekleştirdi. Ayrıca, Öğr.Gör. Tuba YILMAZER “Dünden Bugüne Yıldırım Beyazıt  Üniversitesi Hemşirelik Bölümü” nü anlatan bir sunum gerçekleştirmiştir. Hemşirelik öğrencisi bölüm temsilcisi Fatma Uzer de “Hemşirelik ve Yasal Düzenlemeler” isimli çalışmasını sunmuştur.

Ayrıca, Hemşirelik Haftası Etkinliği kapsamında 13 Mayıs 2013 tarihinde Hastanemizde de bir kutlama programı hazırlandı. Programda Rektörümüz Prof. Dr. Metin Doğan, Hastane Yöneticimiz Prof. Dr. Sefa Kapıcıoğlu, Dekanımız Prof. Dr. Selami Akkuş, Bakım Hizmetleri Müdürümüz Aygül Bulut ve Hemşirelik Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Gül PINAR açılış konuşmalarını yapmıştır. Programda görev başında hayatını kaybeden hemşirelerimizin ailelerine plaket verilmiştir.