Üniversitemiz ile Türkiye Kırgizistan Manas Üniversitesi arasında Protokol İmzalandı

Türkiye Kırgizistan Manas Üniversitesi ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi arasında idari ve akademik düzeyde işbirliği protokolü imzalandı.Türkiye Kırgizistan Manas Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Sebahattin BALCI ‘nın üniversitemizi ziyareti esnasında her iki üniversitenin  öğrenci- öğretim üyesi ve idari personel düzeyinde faydalanabilecekleri ikili işbirliği anlaşması imzalandı. Ayrıca, söz konusu ziyaret esnasında “MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI” ikili anlaşması da imzalanarak yürürlüğe girdi.