Keçiören Belediye Başkanı Sayın Mustafa AK’ ın Keçiören Yerleşkemize Ziyareti

Keçiören Belediye Başkanı Sayın Mustafa AK ve beraberindeki heyet Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’ nin bulunduğu ve 25.02.2013 tarihinde eğitim-öğretim faaliyetlerine başladığı Keçiören Yerleşkemizi 28.02.2013 tarihinde ziyaret etmişlerdir.

Ziyaret esnasında Sayın Başkanımız ve heyeti ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Metin DOĞAN, Rektör Yardımcısı ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah ÇAVUŞOĞLU, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz SANİSOĞLU, Üniversitemiz Genel Sekreteri Suat CİHANGİR ile Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyeleri öğrencilerimizle beraber öğle yemeğinin yenmesini müteakiben yerleşkemizde incelemeler de bulunmuşlardır.

İncelemeler sonunda Sayın Başkanımız yerleşkemizle ilgili dile getirilen ve kendilerince de fark edilen bazı eksiklerin Başkanlıklarınca en kısa zamanda giderileceği sözünü vermiştir. Bu bağlamda Sayın Başkanımız ekibine, yerleşkemizdeki hizmet binasının Yozgat Bulvarı’ na bakan cephesindeki bulvara kısa yoldan ulaşabilmek için bir çelik merdiven ve bina civarında uygun yerlere kamelyalar yapılması; bahçede gerekli iç düzenlemelerin sağlanması; yerleşke yanında bulunan arazide sosyal aktiviteler için imkanlar nispetinde alanların düzenlenmesi konularında talimat verdi.

Ayrıca Sayın Başkanımız ve ekibi Başkanlıklarınca Üniversitemize tahsis edilen binanın çok kısa bir süre içerisinde modern anlamda eğitim-öğretime yönelik bir hizmet binasına dönüştürülmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek çalışanlarımıza ve öğrencilerimize başarı dileklerinde bulundular.