Yarının Liderleri Zirvesi, Başarı Ödülleri Töreni

“Yarının Liderleri” projesi, Türkiye Öğrenci Konseyi tarafından, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve T.C Yükseköğretim Kurulu desteğiyle gerçekleştirilen, geleceğin Türkiye’sinde görmeyi arzuladığımız ahlaki, bilimsel ve stratejik açıdan tam donanımlı “Liderler”  yetiştirmeyi amaç edinen bir projedir. Öğrencilerin kendilerini her anlamda geliştirmesini ve liderlik yolunda kendine doğru bir yön vermesini sağlayan proje, çeşitli üniversitelerde uzun soluklu bir süreçte devam edecektir.

Proje kapsamında, 16 Mart 2013 tarihinde “Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde” gerçekleştirilecek olan “Yarının Liderleri Zirvesi  , Başarı Ödülleri Töreni’nde” sinema, tiyatro, müzik, edebiyat, spor ve daha birçok  alanda Türkiye’nin en’leri ödüllendirilecektir. Çeşitli sunumlar, gösteriler ve çok değerli konuşmacıların yer alacağı törende,  anketlerimize katılarak vereceğiniz oylarla belirlenecek kişiler yer alacaktır.

Ankete katılmak ve oy vermek için : http://www.yarininlideri.com/

Ekran Alıntısıxs.JPG