Üniversite Sanayi İşbirliği Bölgesel Toplantısı

Üniversiteler ile Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ nın el ele vererek, ülkemizin bilim ve teknoloji ile kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlediği ve bu yıl içinde Türkiye’nin her bölgesinde gerçekleştirmeyi planladığı organizasyonların ilki 17 Ocak 2013 tarihinde (Sincan OSB) ASO 1 Organize Sanayi Bölgesinde yapılmıştır. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin DOĞAN, İşletme Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mehmet BARCA ve İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erdal AKDEVE’ de Toplantıya katılmışlardır.