Psikoloji Kulübü

Üniversitemizin psikoloji bölümü öğrencileri sosyal,  akademik ve kültürel faaliyetlerde bulunmak amacıyla Psikoloji Kulübünü  kurmuş bulunmaktadırlar. Psikoloji Kulübü üniversitemizin akademik hayatına öğrenci düzeyinde katkıda bulunmak vizyonu çerçevesinde ulusal ve uluslararası bir faaliyet programını önüne koymuş bulunmaktadır. Bu çerçevede bölüm öğrencileri arasında kişisel ilişkileri ve iletişimi geliştirmek amacıyla 24 Aralık 2012 tarihinde Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik Yerleşkesinde yoğun bir katılımın olduğu tanışma çayı düzenlemiştir. Bölüm başkanımız Doç. Dr. Bilal Sambur’un da katıldığı tanışma çayımızda öğrenciler birbirleriyle tanışma ve sohbet etme imkanı bulmuşlardır. Kulüp önümüzdeki dönemden itibaren yoğun bir aktiviteler programını gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.
Y.B.Ü. Psikoloji Kulübü
facebook.com/ybupk