13. Jinekolojik Onkoloji Hemşireliği Kongresi

Üniversitemiz Hemşirelik Bölümü Kadın Doğum Yüksek Lisasn öğrencilerinden Gökçe Banu Acar kongrenin sunuculuğunu yapmakla birlikte ” Ebe/hemşirelerin meme kanseri risk düzeyleri ve taramaya yönelik inanışları” isimli sözel bildirisini sunmuştur. Sözel bildiriler arasında “Üçüncülük Ödülünü” almıştır. Aynı zamanda, Yeter Akkuş, İlknur Demirhan ve Nurcan Gökgöz’ün hazırladığı ” Gençlerin serviks kanserinde erken tanı, HPV aşısı ve pap smear yaptırmaya yönelik inançları” isimli poster çalışması “İkincilik Ödülünü” almıştır. Yine yüksek lisans öğrencilerinden Kübra Özcan “Metabolik Sendrom ile Jinekolojik Kanserler Arasındaki İlişki ve Hemşirelik Yaklaşımları” isimli sözel bildiri ile kongreye katılmıştır.

13. Jinekolojik Onkoloji Hemşireliği Kongresi 1 13. Jinekolojik Onkoloji Hemşireliği Kongresi 2 13. Jinekolojik Onkoloji Hemşireliği Kongresi 3