Üniversitemiz Kalite Kurulu İç Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemizde Kalite Yönetimi kapsamında, dış paydaş toplantısı sonuçları, dış denetim ön hazırlık çalışmaları, stratejik yönetim ve kalite yazılımı programımızdaki son durum ile  diğer gündem maddeleri konusunda görüşmeler için toplantı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Etlik Milli İrade Yerleşkemizde gerçekleştirilen Toplantının Başkanlığını Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Metin Doğan yaptı. Kaliteden Sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut koordinasyonunda devam eden toplantıda Üniversitemiz Kalite Kurul Üyeleri, Senato Üyeleri, Daire Başkanları ve Öğrenci Konseyi Temsilcilerinin katılımıyla görüşmeler tamamlandı.

Toplantıda, gündem maddeleri üzerinde yapılan görüşmeler sonucunda;

• Dış paydaş geri bildirimleri sonucunda iyileştirme faaliyetleri prosedürü, formları ve çalışmaları,
  • Stratejik Yönetim ve Kalite Yazılım Programının tanıtımı
  • Akademik Puan Hesaplama Yazılımı tanıtımı
  • Bologna sürecinde, Ders Bilgi Paketi yeni eğitim öğretim yılında güncellenerek yenilenmesi,
  • Esenboğa Külliyemizde Engelsiz AYBÜ çalışmalarından sorumlu olarak Rektör Danışmanı Doç.Dr. Rahim Ay’ın görevlendirilmesi
  • Mezun Değerlendirme Anketi’nin değerlendirilmesi ve Raporlanması gibi gündem maddeleri karara bağlanmıştır.

Kalite Kurulu İç Değerlendirme Toplantısı 1 Kalite Kurulu İç Değerlendirme Toplantısı 2 Kalite Kurulu İç Değerlendirme Toplantısı 3 Kalite Kurulu İç Değerlendirme Toplantısı 4