Meslek Yüksekokullarında Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulunda 2017-2018 Akademik Yılı Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.

Çubuk Yerleşkemizde gerçekleştirilen oryantasyon programı Meslek Yüksekokulları Müdürü Prof. Dr. Aytünç Ateş açılış konuşması ile başladı. Prof. Dr. Aytünç Ateş açılış konuşmasında “Bu yıl ilk defa öğrenci kabul eden Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda Ağız ve Diş Sağlığı, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Optisyenlik, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri ile Meslek Yüksekokulunda Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Bilgisayar Programcılığı, Grafik Tasarımı programlarında eğitim vermenin heyecanını yaşıyoruz. Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri, Elektronörofizyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programları ile birlikte 2 Meslek Yüksekokulumuzda 10 ayrı program ile Türkiye’ye alanında yetkin ara eleman yetiştirmede üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Bu vesile ile 2017-2018 Akademik Yılının Ülkemize ve Üniversitemize başarı getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Bir hafta boyunca sürecek oryantasyon programlarında bölüm başkanları öğrencilere teknik bilgiler vererek yeni akademik yıla hazırlayacaklar.

meslekyuksekokullari2017Oryantasyon 1 meslekyuksekokullari2017Oryantasyon 2 meslekyuksekokullari2017Oryantasyon 3 meslekyuksekokullari2017Oryantasyon 4 meslekyuksekokullari2017Oryantasyon 5