Üniversitemizde Kalite Kurulu Toplantıları Devam Ediyor

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sn. Metin Doğan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Prof. Dr. M. Fatih Uşan, Prof. Dr. Fatih Vehbi Çelebi, Kaliteden Sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Senato Üyeleri, İdari Birim Amirleri ve Kalite Kurulu Komisyonunun katılımıyla Külliyemizde Kalite Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sn. Metin Doğan’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, kalite yönetimi kapsamında dış paydaş toplantısı sonuçları, YÖK Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme süreci hazırlık çalışmaları, Stratejik Yönetim ve Kalite Programımızdaki son durum ve Bologna sayfalarının son durumu, saha ziyaretlerinin planlanması, birimlerimizin risk analizlerinin gözden geçirilmesi gibi konular görüşüldü.