Öğrencilerimiz Karagöl’ü Fotoğraflandırdı

Üniversitemiz Fotoğrafçılık Kulübü ile Çubuk Belediyesi organizasyonunda öğrencilerimiz Karagöl’de fotoğraf çekme etkinliğine katıldı.

100 yakın öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Üniversitemiz Fotoğrafçılık Kulübü yöneticilerinden Fahrettin Metin, Karagöl’ün fotoğrafçılar için harika bir yer olduğunu belirtti. Fahrettin Metin, “Özellikle sonbahar fotoğrafları çekmek için çok iyi bir mekan. Ben de fotoğraf çektim ve gayet zevk aldım. Çok hoşuma gitti. Herkese tavsiye ediyorum, özellikle gelin ve damat çekimleri için mutlaka gelinecek bir mekan” dedi.

Karagöl’ün güzelliklerini fotoğraflayanlardan öğrencimiz Ali İhsan Biçer de “Karagöl’ü çok duymuştuk ama gelmek bugün nasip oldu. Buranın güzelliğini kelimelerle anlatamamam, bizzat gelinip görülmesi gerekiyor. Bir de şunu söylemek istiyorum, ‘Ankara’da gezilecek, görülecek yerler yok’ diyen insanlara buralara gelmelerini tavsiye ediyorum. Bir kere olsun gelip görsünler bu güzellikleri” diye konuştu.

Ankara Çubuk ilçesinde bulunan Karagöl Tabiat Parkı’nda sonbaharın gelmesiyle birlikte adeta renklerin senfonisi yaşanıyor. Çubuk ile Kızılcahamam ilçeleri arasında, Kavak ve Yıldırım dağlarının eteğinde krater gölü olan Karagöl’ün her iki yamacı çam, söğüt, ıhlamur, meşe ve dağ kavağı ile çevrili. Bin 522 rakımlı Karagöl, doğal güzelliğiyle dikkati çekiyor.

karagol 1 karagol 2 karagol 3 karagol 4 karagol 5 karagol 6