Üniversitemizde Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Portalı (KÜSİP) Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesince Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Portalı (KÜSİP)’in tanıtım programı Etlik 15 Temmuz Şehitleri Binasında gerçekleştirildi.

Mühendisilik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veli Çelik’in açılış konuşmasıyla başlayan programa Ankara Vali Yardımcısı Sn. Süleyman Hürrem Aksoy, T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ARGE Merkezleri Birim Uzmanı Recep Uzungil, Ankara Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sn. Vehbi Konarlı ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantı kapsamında; kamu, üniversite, sanayi, girişimciler, yatırımcılar arasında işbirliği ve etkileşimin sağlama, paydaşların tek bir nokta üzerinden ARGE fonlarına, araştırmacılara, yatırımcılara ve bilgi kaynaklarına kolay ve hızlı erişiminin imkanı veren bir yapı olan KÜSİP programının kullanımı hakkında akademisyenlerimiz ve öğrencilerimize bilgilendirmesi yapılmıştır.

aybukusip 1 aybukusip 2 aybukusip 3 aybukusip 4