Esenboğa Merkez Külliyesi’nde İlk Senato Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan’ın başkanlığında Esenboğa Merkez Külliyesi’nde ilk senato toplantısı gerçekleştirildi. 27.09.2016 tarihli senato toplantısının Merkez Külliye’ de gerçekleştirilen ilk toplantı olması nedeniyle özel bir önem taşıdığı belirtildi. Toplantı gündem maddelerinin tartışılmasından önce bir konuşma gerçekleştiren Sayın Rektörümüz, Merkez Külliye’nin başta öğrencilerimiz ve personelimiz olmak üzere ülkemiz ve insanlık için önemine değindi. Külliye vurgusu ve akademik çalışmalarıyla model bir Üniversite olan Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin bundan sonraki gayretli çalışmalarının Merkez Külliye’ de daha büyük bir motivasyonla devam edeceği vurgulandı. 2016-2017 Akademik Yılının tüm öğrenci ve personelimize hayırlı olması temennisiyle toplantı gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.