Üniversitemizde Vefatının 14. Yılında Aliya İzzetbegoviç Paneli Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Siyasal Bilgiler Fakültesi Buluşmaları kapsamında  Uluslararası İlişkiler Bölümü organizasyonunda Esenboğa Külliyemizde “Vefatının 14. Yılında Aliya İzzetbegoviç” paneli gerçekleştirildi.

Sinevizyon sunumu ile başlayan programda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Rektör Vekili Sn. Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan moderatörlüğünde Gazeteci Yazar Ahmet Tezcan, öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Rahman Ademi ile Adisa Avdic Küsmüş, Bilge Lider Aliya İzzetbegoviç’i anlattılar.

Siyasal Bilgiler Dekanı Prof. Dr. Kudret Bülbül, Faküte Sekreteri Mustafa Bülbül ile akademisyenler ve öğrencilerimizin katıldığı program soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

AliyaAybu 1 AliyaAybu 2 AliyaAybu 3 AliyaAybu 4 AliyaAybu 5 AliyaAybu 6 AliyaAybu 7 AliyaAybu 8 AliyaAybu 9 AliyaAybu 10 AliyaAybu 11 AliyaAybu 12 AliyaAybu 13 AliyaAybu 14 AliyaAybu 15