Burs (President’s PhD Scholarships – Imperial College London)

2018-19 öğretim yılı

Yüksek performanslı bir lisans veya yüksek lisans öğrenciyseniz ve dünya çapında bir araştırma enstitüsünde doktora programına devam etmek için güçlü bir istekte bulunuyorsanız, Imperial College London’da doktora yapmak için tamamen öğrenim ücretleri ve cömert bir ücret ödenmesi için seçilebilirsiniz. Başkan’ın Doktora Bursu , büyük bir potansiyele sahip 50’ye kadar araştırma öğrencisine, seçtikleri araştırma alanlarında mükemmel bir amirin desteğiyle çalışma fırsatı sunmayı amaçlıyor .

Bu program aracılığıyla doktora fonları için fırsatlar, olağan uygunluk gerekliliklerinden daha yüksek seviyede rekabetçi seviyededir. Başvuru sahipleri, bu burs programına başvurmadan önce olağanüstü bir akademik performans sergileyebileceklerinden emin olmalıdırlar. Bursun önceki başarılı alıcıları, sınıfta derece derece sıralamış olup, genellikle derece (ler) inde% 85 veya daha yüksek not almıştır.

Finanse edilen yerlerin en erken başlangıç tarihi 1 Ağustos 2017’dir, en yeni başlangıç tarihi 1 Kasım 2018‘dir.

Daha detaylı bilgi için tıklayınız.