“İklim Değişikliği Farkındalık Geliştirme Projesi” Kapsamındaki Çalışmalar Devam Ediyor

Üniversitemiz ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ortaklığında yürütülen “İklim Değişikliği Farkın­dalık Geliştirme Projesi” kapsamında iklim kamplarına, son bir ayda 120 ortaokul öğrencisi katıldı. İklim değişikliği konusunda kamuoyunun farkındalığının geliştirilmesinin önemli olduğu bilinciyle başlatılan projeyle öğrenci, öğretmen, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarının iklim değişikliği konusunda bilgi ve farkındalıklarının geliştirilmesi amaçlanıyor.

Proje kapsamında son olarak, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Kastamonu, Çorum, Manisa, Niğde ve Rize’den seçilen 120 ortaokul öğrencisi için 18 Temmuz-5 Ağustos’ta Konya’da, 25 Temmuz-12 Ağustos’ta ise Eskişehir’de 6 ayrı iklim kampı gerçekleştirildi.

2017 yılı sonuna kadar devam edecek proje kapsamında, iklim kampları ve farkındalık geliştirme eğitimlerine devam edilecek.