Yıldırım Postası Hayırlı Olsun

“Yıldırım Postası” nı yayınlamış olmanın heyecanını yaşamaktayız. İletişimin kuvvetlenmesi amacıyla başlattığımız bu çalışma, tüm paydaşlarımızın Üniversitemizde meydana gelen gelişmeleri takip etmelerini sağlayacaktır. Üniversitemizdeki gelişen olayları ve kendimizi kendi mecramızda sizlere aktarmanın yanında bu dergi sayesinde tüm mensuplarımız ile kurum dışı paydaşlarımız da sesini duyurabilecek ve kendilerini anlatabileceklerdir.

Üç aylık periyotlarla çıkarılacak Yıldırım Postasının her sayısı büyük bir şevk ve heyecanla sürdürdüğümüz akademik ve kültürel etkinliklerimizi içerecektir.

Bizlere destek verip katkıda bulunanlara en içten teşekkürlerimi sunarım. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Bülteni “Yıldırım Postası” na istek ve önerilerinizi beklerken, bir sonraki sayımızda görüşene kadar esenlik ve başarı dolu günler dilerim…

Saygılarımla,

Prof. Dr. Metin DOĞAN