Üniversitemiz ile L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi Arasında İşbirliği Anlaşması İmzalandı

Kazakistan Cumhuriyeti Başkenti Astana’da bulunan L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Fakültesi Dekanı Akbota Zholdesbekova Rektörümüz Prof. Dr. Sn. Metin Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Seyit Ali Avcu’nun hazır bulunduğu ziyarette Akbota Zholdesbekova L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi’ni Sayın Rektörümüze tanıttı.

Karşılıklı görüşmelerin ardından Üniversitemiz ile L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi arasında ikili işbirliği anlaşması imzalandı.

L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi İşbirliği 1 L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi İşbirliği 2 L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi İşbirliği 3 L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi İşbirliği 4 L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi İşbirliği 5 L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi İşbirliği 6 L.N. Gumilev Avrasya Milli Üniversitesi İşbirliği 7