Üniversitemiz ile Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başkenti Lefkoşa’da bulunan Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Mustafa Tümer ile KISBÜ Mütevelli Heyet Üyesi, Başbakan Başmüşaviri ve YÖK Eski Üyesi Sn. Dr. M. Emin Zararsız Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sn. Metin Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Fatih Uşan’ın hazır bulunduğu ziyarette Sn. Prof. Dr. Mustafa Tümer Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi’ni Sayın Rektörümüze tanıttı.

Ziyaret kapsamında Üniversitemiz ile Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi arasında gerçekleştirilecek işbirliği imkanları görüşüldü. Görüşmelerin ardından Üniversitemiz ile Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi arasında 2547 Sayılı Kanun Uyarınca Öğretim Üyesi Görevlendirilmesine İlişkin İşbirliği Protokolü imzalandı.