Sudan Heyetinden Üniversitemize Ziyaret

Sudan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sn. Dr. Yousif Ahmed El Tayeb El Kordofani, Yükseköğretim ve Bilimsel Araştırmalar Bakanlığı Müsteşarı Sn. Prof. Dr. Azhari Omer Abdelbagi ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Dr. Doç. Dr. Tarig Mohamed Nour ile Africa City of Technology Genel Müdürü Sn. Dr. Osama A. Rayis Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sn. Metin Doğan’ı makamında ziyaret etti.

İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Kadir Ali Şeçer ile Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Uzman Oya Uslu Çetin ve Simay Cirit’in hazır bulunduğu ziyarette Sn. Rektörümüz Sudan Heyetine Üniversitemizi tanıttı.

Ziyaret kapsamında, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ile Sudan Yükseköğretim Kurumları arasında işbirliği imkanlarının görüşüldü.

Sudan Heyeti Ziyareti AYBU 2018 1 Sudan Heyeti Ziyareti AYBU 2018 2 Sudan Heyeti Ziyareti AYBU 2018 3 Sudan Heyeti Ziyareti AYBU 2018 4