Burs – The University of Warwick

Lisansüstü eğitimi başvurusu.

Son başvuru tarihi

Eğer bir İngiltere veya AB vatandaşı iseniz, lisansüstü dersler için başvuru için son başvuru tarihi yoktur. Ancak yerlerin sınırlı olması nedeniyle, başvurunuzu en kısa zamanda sunmalısınız.

AB dışındaysanız, öğrenci vizesi almanız gerekebilir. Bunu yapmak için zamanınızın olup olmadığından emin olmak için, başvuru tarihi, 31 Temmuz’da Eylül ayında başlayan dersler için geçerlidir.

Bazı bölümlerin daha önce teslim tarihleri var – bu nedenle her dersin Temel Bilgilerindeki bilgileri kontrol etmeniz gerekir.

Akademik Ücretler

Lisansüstü öğrenim gören öğrencilerin akademik ücret ve yaşam giderleri için iki ana maliyeti vardır .
Ücret seviyeleri çalışma programınıza bağlı olarak değişir ve yaşam masrafları yaşam biçiminize ve harcama düzeninize bağlı olacaktır.

Ücret Düzeyleri

Akademik ücretler, öğrenim, sınav ve kayıt masraflarını karşılar ve bazı öğrenci olanaklarının maliyetine katkıda bulunur. 2017/18 için lisansüstü ücretler Öğrenci Finans Kurumu tarafından yayınlanır :

Yaşayan Maliyetler

Öğrenim ücretlerinin yanı sıra, öğrenciler konaklama, yemek, kitaplar ve kıyafetler veya eğlence gibi diğer genel harcamalar için bütçelendirmelidir.

Uluslararası öğrenciler, bu masrafları karşılamak için gerekli paraya sahip olduklarını ispat edebilmelidir. Tüm giderler hakkında daha fazla bilgi için yaşayan giderleri görün .

Finansman ve Burslar

2015/16 yıllarında, lisansüstü öğrencilere 33 milyon £ ‘lık burs fonu tahsis ettik ve seçkin bireylerin kariyerinin bir sonraki seviyesine geçmesine yardımcı olduk.

Bölümlerimiz, doktora eğitim merkezlerimiz ve merkezi üniversite fonlarımız vasıtasıyla, evimiz ve uluslararası öğrencilerimiz için, tüm konularda 250’den fazla burs tahsis edeceğiz .

Lisansüstü krediler için başvurular açıktır. Daha fazlasını bulun .

Burslar ve diğer finansman imkanları hakkında daha fazla bilgi, Enstitü vasıtasıyla bulunabilir .

Lisansüstü Kabul Ekibimine e-posta ile gönderin

+44 (0) 24 7652 4585 numaralı telefondan
bizi arayınız +44 (0) 24 7652 4649 numaralı telefondan bize ulaşın

Bize şu adrese yazın:

Lisansüstü Kabuller
University House
Warwick Üniversitesi
Coventry
CV4 8UW

Daha detaylı bilgi için Tıklayınız.