Belgrad’da Uluslararası Öğrenci Haftası – ISWİB 2018

ISWİB, 15-23 Temmuz 2018 tarihleri arasında Belgrad’da gerçekleşecek.

En iyi yaz için başvurmak isterseniz, çevrimiçi başvuru formumuzu doldurarak yapabilirsiniz.

Bunu internet sitemizde bulabilirsiniz: www.iswib.org veya üzerinderesmi Facebook sayfamız https://www.facebook.com/iswib

Başvuru sürecinin 2 ADI:

ADIM 1: Online başvuru formunu doldurun

ADIM 2: Skype röportajı

Başvuru yapmadan önce Başvuru Sahibinin şartlarını yerine getirip getirmediğinizden emin olun:

Başvuran öğrenci veya yakın zamanda mezun olmuş bir kişi olmalıdır. 18 ila 30 yaşları arasında olmalıdır.

Bir başvuru sahibi 2 STEPS başvuruyu tamamlamalıdır (çevrimiçi başvuru formu + Skype görüşmesi).

Başvuru süreci 28 Şubat Cuma gece yarısına kadar sürer 23:59 CET (Orta Avrupa Zaman).

Skype görüşmeleri Şubat ve Mart 2018’de yapılacaktır.

ISWiB Belgrad’daki Uluslararası Öğrenci Haftası anlamına gelir. Uluslararası bir eğitim ve kültür festival Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da gerçekleşecektir.  Temmuz ayında 8 gün boyunca sizden sadece Belgrad ve Sırp kültürüne tanıtılma fırsatı değil, aynı zamanda çeşitli bugünkü toplumun seçkin sorunlarıyla uğraşan atölyeler gibi farklı yöntemler kullanarak: müzikal, fotoğraf, halka açık konuşma, yoga, BT vb. tüm çevrenizdeki meslektaşlarınızla fikirlerinizi ve düşüncelerini bir ortamda paylaşın önyargı olmadan, nefret söylemi, şiddet ve yabancı düşmanlığı olmadan. Farklılardan seçkin uzmanlarla iletişime geçin konu alanlarını inceleyin ve çevrenizi iyileştirmek veya kendi projelerinizi başlatmak için elde edilen deneyimleri kullanın.

Ücret ve Giderler

Katılım ücreti yabancı öğrenciler için 150 € ve yerli öğrenciler için 20 €’dir. Yabancı öğrencilerin ücreti konaklama, yemek (günde 3 öğün yemek), tüm atölye masrafları, konut ücreti, bir sertifika ve bir tişört.

Şu anda Sırbistan’da okuyan öğrenciler, isterlerse öğrenci yurdunda kalabilirler, ancak ayrıca 150 € ‘lık tam fiyatını ödemeleri gerekecek. Seyahat, vize ve kişisel harcamalar katılımcıların kendileri tarafından karşılanmalıdır. Dünya Gençlik Dalgası ve ISWİB Ekibi herhangi bir seyahat iadesi veya finansal destek sağlamayacaktır. Seçilen katılımcılar, kendilerine ait olduklarından emin olmak için önceden küçük bir katılım ücreti peşin ödemek zorunda kalacaklardır.

Mayıs sonu itibariyle geç başvuru süresi, ancak yalnızca  vize gerekmeyen katılımcılar için.

Sırbistan.

# ISWİB 2018’in inanılmaz dünyasına katılın!

ISWİB-2018